Kundeuttalelser

 


 


 


Hydro Aluminium Sunndal

Hydex har bistått Hydro Aluminium Sunndal siden siste halvdel av 90-tallet. Siden da har Hydex levert et 10-talls store hydraulikk­aggregater til Hydro Aluminium Sunndal, og det er ikke akkurat små aggregater vi snakker om, det er dimensjoner over dem med tanker opp mot 10-11.000 liter.

I tillegg har Hydex gjennomført hydraulikkurs for bedriftens ansatte her ved bedriften, bistått med råd og veiledning ved vedlikehold og ombygging av andre hydraulikkaggregater, og de har bistått med problemløsninger i alle driftsavdelinger her ved verket.

Generelt vil jeg si at Hydex "leverer varene". De har Norges beste på hydraulikk, tør jeg påstå, og vi har ikke hatt noen utfordringer som de ikke har kunnet løse til vår tilfredshet.

Det jeg synes er spesielt bra med Hydex er at de ikke bare leverer hydrauliske løsninger som fungerer, men at de også kan bidra til å løfte kompetansen på hydraulikk i bedriften.

I den sammen­heng må jeg trekke fram hydraulikkurset på 100 timer som de gjennomførte for ca. 20 personer her ved bedriften for noen få år tilbake. Jeg var selv med som deltager og hadde veldig god nytte av det, og samtlige kursdeltagere ga meget bra tilbakemelding på kurset.

En annen ting som er veldig bra med Hydex er kunnskapsnivået hos de ansatte. De har i tillegg levert så mange hydraulikk­aggregater i samtlige driftsavdelinger her ved Hydro Aluminium Sunndal at de må regnes som lommekjente her ved bedriften. De kjenner prosessene og utstyret, og det er en kjempefordel for oss.

Det at de har kunnskapene i orden, samtidig som de kjenner prosessene, gjør at de vet hva som skjer og skal skje. De kan derfor, hvis det oppstår problemer, raskt stille en diagnose på hva som er feil, både på hydraulikken samt at de kan si at feilen er oppstått på andre områder, f.eks. signalgivere til hydraulikken.

Jeg kan derfor trygt anbefale Hydex til alle bedrifter som ønsker gjennomarbeidede, problemfrie, og driftssikre hydrauliske anlegg.

Sigmund Sivertsen
Overingeniør, Hydro Aluminium Sunndal

 
Page rendered: 29.12.2022 03:33:08
OXX.Authorization.User.Username: Hydex_Fluid_power_anonym (NO)