HYDEX-gruppen

Hydex Fluid Power AS er morselskap for 4 selskaper som alle tilbyr forskjellige tjenester og komponenter innen fagområdet hydraulikk.

Hydex Instrumatic AS markedsfører et bredt produktsortiment fra de fremste leverandørene innen digitale og analoge måleinstrumenter i Europa.

Bedriftens styrke er å gi tilpassede løsninger som skaper merverdier og forenkler hverdagen for våre kunder.

I leveransene inngår det også komplett dokumentasjon.

Besøk også Hydex Instrumatic AS på www.instrumatic.no
     
Hydex Semitronic AS arbeider med sensorer, og har 30 års erfaring med produksjon og leveranse av alle typer industrielle måleinstrumenter.

I 2009 ble selskapet kjøpt av Hydex for å komplettere gruppens tjenesteportefølje.

Bedriftene har for øvrig jobbet tett sammen i en årrekke før oppkjøpet. Hydex-selskapet henvendte seg til Semitronic for råd om måleinstrumenter, mens Semitronic fikk innsikt i Hydex’ kompetanse innen hydrauliske systemer.

Kjemien har alltid vært god mellom selskapene. Nå er vi ett. Det kommer både kundene og selskapene til gode. Semitronic leverer mye til offshore ogkraftindustrien.

Besøk også Hydex Semitronic AS på www.semitronic.no
  
Hydex Sylinderteknikk AS leverer produkter og tjenester er knyttet opp til konstruksjon, produksjon og vedlikehold av hydrauliske sylindere. Våre hovedprodukter innen hydrauliske sylindere er standard type, mobile, marine, ISO/DIN-normerte, teleskop- og rustfrie sylindere.

I tillegg tilbys et omfattende program med rustfrie luftsylindere, dempe- sylindere, preumatisk verktøy og høytrykksylindere.

Besøk også Hydex Sylinderteknikk AS på www.sylinderteknikk.no
  
Hydex Systemhydraulikk AS leverer komponenter og komplette hydrauliske anlegg til virksomheter innen industri og offshore. Bedriftens styrke er alltid å besitte spiss- og bredde- kompetanse til å gi våre kunder tilpassede løsninger som gir maksimal uttelling av deres investering.

Besøk også Hydex Systemhydraulikk AS på www.systemhydraulikk.no

 
Page rendered: 29.12.2022 02:41:34
OXX.Authorization.User.Username: Hydex_Systemhydraulikk_anonym (NO)